柯力参观新闻稿
2019-11-29

柯力参观新闻稿

20191128号下午,我院谢龙涛老师和张阳阳老师带领二十余名研究生到宁波柯力传感科技有限公司进行参观。柯力公司是宁波大学机械工程与力学学院研究生的实践基地,已有多年的合作基础,希望通过研究生教育创新实践基地建设,培养科教结合、产学结合的应用型高层次人才。学科和公司希望研究生教育创新实践基地建设内容从广度和深度上进一步拓展,不断深化合作,做到资源共享、优势互补、共同发展。宁波大学机械工程与力学学院和柯力公司有长期的合作交流,这次参观活动是定期交流的一部分,也是工程力学研究生实习基地的重要活动内容。柯力公司一直在配合压电器件技术实验室的研究工作,为我们的人才培养提供了难得的实践基地和产品技术支撑。

柯力公司传感器开发经理胡文辉和其他公司人员带领宁波大学机械工程与力学学院的师生参观了宁波市工业物联网特色产业园展厅及柯力检测中心。最后带领师生们参观了传感器产品的生产线,介绍产品的生产流程,并分享了个人经验和研究生们进行交流。

In the afternoon of November 28, 2019Drs. LongTao Xie and YangYang Zhang from the School of Mechanical Engineering and Mechanics of Ningbo University led more than 20 graduate students for a visiting Ningbo Keli Sensing Technology Co., Ltd. Keli is an industrial partner for graduate student practical training of the School of Mechanical Engineering and Mechanics of Ningbo University. It has established a strong program of cooperation for many years. It hopes that through the construction of a graduate education innovation practice base, it will train high-level talents who combine science with education and industry-academia. It is also hoped that the collaborative programs will be further expanded in breadth and depth, and continue to deepen cooperation to achieve resource sharing, complementary advantages and common development. The School of Mechanical Engineering and Mechanics of Ningbo University and Keli have a long-term cooperation and exchange. This visit is part of the regular exchange and an important activity of the graduate training base for engineering mechanics. Keli has been cooperating with the research work of the Piezoelectric Device Laboratory, providing a rare practice base and product technical support for our personnel training.

Mr. Wenhui Hu, sensor development manager of Keli company, and other company personnel led the teachers and students of the School of Mechanical Engineering and Mechanics of Ningbo University to visit the exhibition hall of Ningbo Industrial Internet of Things Industrial Park and the Keli Testing Center. Finally, led the teachers and students to visit the production line of sensor products, introduced the production process of the products, and shared personal experiences and exchanges with graduate students.